torstai 24. huhtikuuta 2014

Arki 1/5

Minna haastoi minut mukavaa arkihaasteeseen. Kiitos kaimalleni! Haasteen tarkoituksena on kuvata omaa arkea viitenä päivänä ja haastaa joku bloggaaja tekemään samoin. Tällä kertaa haastan mukaan Piian. En pahastu, jos et halua tarttua haasteeseen.

Kotiopiskelupäivä. Tänään yritysopintojen parissa. Yrittäminen puutarha-alalla osio (pakollinen kaikille) on tällä taustalla hissukseen edennyt liiketoimintasuunnitelman valmistumiseen. Saimme koulun yrittäjyysvalmentajalta muhkean tietopaketin yrityksen perustamisen eri vaiheista (kuvassa kynän alla). Jokainen opiskelija mietti itse oman yritysideaansa ja laati liiketoimintasuunnitelman liitteineen. Tämä tehtävä piti palauttaa opintosihteerille tänään. Opintosihteeri välittää tehtävän tutkintotilaisuuden arvioitsijoille, jotta he voivat tutkia suunnitelmiamme ja arvioida osaamistamme ennen tutkintotilaisuutta. Tutkintotilaisuus (näyttö) on toukokuussa. 
Koneella istumisen vastapainona lenkkeilyä koiran kanssa.
 

10 kommenttia:

 1. Samanlainen läppäri, saman oloinen puutarhapöytäkin, meiltä voisi kuva niiltä osin olla. :) Myöhästyin helmililjojen kanssa, ei löydy lähikaupoista enää ollenkaan. Ei oota myivät. Pitää vissiin minunkin lähteä Tampereelle! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva yhteensattuma -pöytä ja läppäri :O) Helmililjat on kyllä kivoja ja kukinta kestää aika pitkään.

   Poista
 2. Ihana. aurinkoinen opiskelupiste!

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo oli ehkä mukavinta kun sai suunnittella oman kuvitteellisen yrityksen, sen suunnitelman laatiminen on sitten oikeassakin elämässä laskelmineen kaikkineen kinkkisintä. Rentouttavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelman tekeminen on kyllä saanut ymmärtämään yrittäjyyttä ihan eriltä kantilta. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Niin ihanat arkiset kuvat♥ Iloa viikonloppuun! :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä opiskeluun! Sulla on kyllä ihan luksusluokan opiskelumiljöö <3

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä opiskeluun ja mukavaa viikonloppua! Ihana opiskelumiljöö sinulla :)

  VastaaPoista
 7. Poppy, Sussi, Teija, Teija H ja Minna-Liisa; meillä on erittäin huono nettiyhteys (samoin puhelimen kanssa), joka sisällä pätkii koko ajan poikki. Siksi teen kaikki nettiyhteyttä vaativat työt mieluusti pihalla ilman niin salliessa.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Mukavaa, että kävit vierailulla ♥