perjantai 28. maaliskuuta 2014

Se fiilis

Kesällä 2012 kävin ensimmäisen kerran Ahlmanin mäellä ja ihastuin paikkaan oitis. Koulun miljöö tuntui viihtyisältä, kotoisalta. Ehkäpä just tästä fiiliksestä johtuen lähdin eilisen koulupäivän jälkeen sekä haikeana että iloisena kotimatkalle. Haikeana siksi, että jätän koulumaailman taakseni, sillä valinnaisista kursseistani johtuen minulla oli viimeinen lähiopetuspäivä. Iloisena pitkien ajomatkojen loppumisesta. Valmis puutarhuri en vielä ole ja ennen tutkintotodistusta on puserrettava. Paljon. Kevään aikana palaan vielä koululle antamaan yrittäjyysnäytön ja syksyllä esittelemään opinnäytetyöni.  :O) 
 Noiden pikapiipahdusten aikana aion seurata Pirkanmaan Perinnepihan edistymistä. Koulutuksen alussa (syksy 2012) tässä kohtaa kasvoi nurmikko ja koko projekti oli suunnitteluasteella. Pihan myllerrystä seurattiin vuoden 2013 aikana ja nyt on rakenteet valmiina. Kiva päästä vielä kurkkaamaan miten kasvit lähtevät kasvuun.


 Koulun lämpimällä seinustalla kukkii jo. 

Tähän samaan fiilikseen sopii hyvin Katilta saamani tunnustus. Kiitti!! 
Voisin laittaa tämän bumerangina takaisin :O)


Säännöt lainattu tunnustuksen laatijalta: 
Ilosofiaa was here tunnustuksen idea lähti siitä, kun törmään silloin tällöin blogeihin joissa tuntuu heti kotoisalta. Se voi olla blogin ulkoasu, ihanat käsityöt, kauniit kuvat tai se tunnelma tai ensivaikutelma jonka blogista saa, kun sinne ensimmäisen kerran astuu sisään. Ihan kun kotiin tulisi. Tuntuuko tutulta? Tämä tunnustus lähtee siis kiertämään blogimaailmaa ja antamaan tunnustusta niille kaikille ihanille ja kotoisille blogeille. Ilosofiaa was here tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia.

1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.
2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.
3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.


Minä ojennan tunnustuksen
Virkattu lintu -blogin Annalle. Blogi on pullollaan ihania värejä, kauniita kuvia, kivoja kirppislöytöjä sekä virkkauksia. Just sellainen kotoinen tunnelma, johon on kiva palata uudestaan ja uudestaan.

Villapata kiehuu -blogin Annille. Blogi on tulvillaan hyvää mieltä ja lapsiperheen arkisia juttuja. Monipuolisesti kädentaitoihin liittyviä juttuja. Ihailen Annin taitoa tehdä vanhasta uutta. Just sellainen kotoinen tunnelma, johon on kiva palata uudestaan ja uudestaan.

Auringon ihanat -blogin Inkalle. Blogista löytyy monipuolisesti neulomuksia ja askarteluita sekä puutarhapuuhia. Höystettynä ihanilla matkakuvilla. Just sellainen kotoinen tunnelma, johon on kiva palata uudestaan ja uudestaan.

Fiilistellen viikonloppua kohti!
Tervetuloa lukijaksi Soili!

4 kommenttia:

 1. Oi, Ahlmanni?! Hetken piti miettiä missäs tää nyt oli. Tampere? Olen tainnut siellä juurikin käydä. Ihastuttava paikka. Yövyimme koulun asuntolassa.. Miehen työporukan työreissulla. Jos nyt olenkaan etes samassa paikassa. :) Uskomatonta miten siellä jo kukat kukkii. Tahtoo kans!! Täälä kun on tuota lunta metri tolkulla niin vaikea käsittää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa paikassa olet. Ahlman löytyy Tampereelta :O) Ja siellä on jo lumetonta. Kävin Hatanpään arboretumissakin ja siellä kaikki on vasta alussa. Vain lumikello ja talventähti kukkivat. Meidän pihalla ei vielä kuki mikään!

   Poista
 2. Kiitos kun laitoit tunnustuksen jakoon :) käyn kurkkaamassa nimeämäsi blogit myös.

  VastaaPoista

Mukavaa, että kävit vierailulla ♥