maanantai 24. helmikuuta 2014

HAI helmikuu

Vetistä on ja märkää. En muista olenko helmikuussa milloinkaan kulkenut kumisaappaat jalassa puutarhassa. Lunta on enää pieninä läntteinä, vesilätäköitä enemmän. Meillä alkoi tänään hiihtoloma ja lupasin lapsille, että tehdään hiihtoretkiä metsään. Vetinen keli ei hyvää lupaa tuolle suunnitelmalle. On enemmänkin geokätköilykelit. :O)
Sain Maaritilta Garden Of My Dreams-blogista haasteen. Koska minulla ei ole käytettävissä lapsuuden kuvia, ajattelinkin paljastaa minkä näköinen olen nyt. Lahjoin kuvaajaksi ekaluokkalaisen. Tiedä sitten kumpi liikkui enemmän, malli vai kuvaaja, mutta mistään kuvasta ei tullut tämän tarkempaa. :O)

"Moni meistä bloggaa anonyyminä, eikä halua laittaa esim omaa kuvaa sivulleen. Olisi kuitenkin mukava nähdä minkä näköistä porukkaa me olemme. Esittele itsesi yhdellä tai useammalla lapsuuden kuvallasi. Harvalla on lapsuuskuvia tiedostoissaan, mutta vanhan valokuvan saa helposti sähköisesti julkaistavaan muotoon ottamalla siitä kuvan digikameralla. Nyt selaamaan valokuva-albumeita! Laita haaste kiertämään jakamalla saamasi haaste kahdelle tai useammalle bloggaajalle."

En jaa tätä haastetta nyt kenellekään erikseen. Napatkaa mukaan, jos haluatte!
Mukavaa viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kiva nähdä, ken on blogin takana! Ihan mie romahan, kun katson noita keväisiä piippoja. Ei täällä ole vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin vielä paljon lunta. Täälläpäin on ollut Hai-saappaille käyttöä jo jonkin aikaa. Ihan erilainen talvi tämä on ollut.

   Poista
 2. Märkää on tosiaan, vaan niin ihanan keväistä kuitenkin ja jälleen voi puutarhassa puuhastella vaikka maa onkin vielä kohmeessa. Raivausta ja leikkausta aina riittää, kohta jo omenapuitakin vois alkaa leikkaamaan kun pian alkaa maaliskuukin! Kiva nähdä sinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin iloitsin siitä, että pajua voi nyt kerätä. Risuja voi siistiä, mutta takatalven odottelu viivästyttää talven törröttäjien leikkausintoa. Tosin tänään meinaan kylvää kylmäkäsittelyn vaativia perennoja ja laittaa potit suoraan ulos. Katsotaan miten käy.

   Poista
 3. No sans muuta, vetistä on!! mut loma o ain loma, vaikka pitäis sit keksii sisähommia!

  Heti katoin että onpa tsäpäkän näkönen mimmi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma o ain loma!! Parasta ettei tartte herätä kellon soittoon. Ja kuluu aika kivasti sisälläkin. Eilen käytiin leffassa ja tänään juhlitaan esikoisen kymppi-synttäreitä. Hän kokkaa meille mutakakkua :O)

   Mun tukkamalli ja väri vaihtelee melkoisesti. Annan kampaajalle vapaat kädet ja hän loihtii aina jotakin kivaa ja vähän uutta. Viimeksi pätkittiin pitkä tukka nykyiseen malliin. :O)

   Poista
 4. Ei kyllä helmikuuksi uskoisi. Meillä on vielä(kin) lunta, mutta tänään olo oli kuin maaliskuun lopussa. Tiet oli sulat ja aurinko paistoi. Vaan voihan noita kasvejakin kun menevät sekaisin. Saas nähdä mitä sitten on kun oikea kevät alkaa...
  Siulla ihanan pirtsakat hiukset :D . Ihana kun on tuommonen luottokampaaja, jonka kanssa uskaltaa tehdä kokeiluja. Itse en oikein ole löytänyt sellaista, kun harvakseltaan olen latvoja käynyt leikkauttamassa. Joskus tekis mieli kyllä repästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan erilainen helmikuu nyt kuin muutamana aiempana vuotena on ollut. Mulle kyllä sopisi tällaiset vähälumiset ja pakkasettomat talvet vaikka joka vuosi. Toivottavasti kasvit eivät vaan mene ihan sekaisin vaan saataisiin nauttia niistä koko kesä!
   Luottokampaaja on kyllä kiva. Joskus mallit ja värit vaativat vähän sopeutumista, mutta sitten onkin taas aika vaihtaa väriä :O)

   Poista
 5. Kiva tutustua sinuun! Kylläpä on hassu helmikuu! Mitenkähän pitkä takatalvi vielä saadaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu on ollut helmikuu. Yhtenä hiihtoloman aurinkoisena päivänä haravoin pihaa :O)

   Poista

Mukavaa, että kävit vierailulla ♥