sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Pöytäasetelma pikkujouluihin


Asiakaspalvelun (aspan) näyttö sai jatkoa tällä viikolla, kun tein pöytäasetelman asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiakkaani toivoi tuoksutonta, punasävyistä pöytäasetelmaa pikkujouluhenkeen. Asetelmani tuli sopia 4h ruokapöydän keskelle siten, että tilaa jäisi vielä ruokailuvälineille sekä kynttilöille, jotka asiakas kertoi laittavansa asetelman päihin.

Pitkänmallisesta asetelman tekemisestä ehti vierähtää tovi, mutta tekniikka oli kuitenkin muistissa ja tässä onnistuin sekä omasta että top-paikan floristin mielestä parhaiten. Teknistä korjattavaa toki löytyy ja sävyltään asetelmasta tuli aika tumma. Ilman kimaltavia koristeita se menisi ihan arkkukoristeesta. Osan vihreistä olisin voinut korvata esim. havunoksilla ja mukaan olisin voinut sujauttaa myös käpyjä. Ehkä. Yhtä kaikki, aspan näyttöviikko on nyt takana ja hyväksytysti suoritettu. Hiphurraa \o/

4 kommenttia:

 1. Tulipas kaunis. Tykkään neilikoista. Ovat kestäviä kukkia. Mulle tulee niistä Espanja mieleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Neilikat ovat kyllä kestäviä ja myös edullisia kukkia. Tässäkin työssä piti ajatella asiakkaan antamaa summaa, mitä asetelma saa max. maksaa.

   Poista
 2. Onnittelut, olet taasen yhden etapin lähempänä valmistumista! Yksi nuoruuden haave ammattini oli kukkakaupan myyjä, vaan jotenkin elämä viskasi minut ihan toisiin hommiin;) Tykkään kyllä sommitella ja askarrella ihan harrastuksena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Yksi etappi on ohitettu onnistuneesti :O)

   Poista

Mukavaa, että kävit vierailulla ♥