keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kylläpä aika kulkee vikkelään. Syksy on ollut ja on loppuvuoteen saakka viipaloituna paloihin. Välillä opiskellaan koulussa ja välillä opitaan käytäntöä työpaikalla. Vierellä kulkee koko ajan portfolion muodossa tehtävä opinnäytetyö. Koulutunneilla saatiin floristiikan perusasiat käsiteltyä ja siirryttiin yrittäjyysopintoihin. Minä perustin virtuaalisen yrityksen, jota ei koskaan pitänyt jalostaa ajatusta pidemmälle. Ideani on viikkojen ajan muhinut päässä ja pikku hiljaa muuttunut mahdollisuudeksi. Olemme käyneet läpi jokaisen ideat yksitellen. Antaneet kehuja sekä kehitysideoita. Jokaisen visio on niin tekijänsä näköinen. Arvaattekin varmaan jo, että minun ideani liittyy vanhan säilyttämiseen. Yritysidea ja markkinointisuunnitelma alkavat olla kasassa. Laskelmia on tarkoitus selvitellä seuraavaksi.


Loppuviikko suo tähän putkeen pienen hengähdystauon. 
Yritän sen aikana tsempata ja laittaa teille lisää kuulumisia.  
Nähdään :O)

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Kuva on vanhasta tukkienuittotunnelista Pispalanharjun alta, Tampereelta. Sinne pääsi tutustumaan Tampere päivänä.

   Poista
 2. Ajatuksesta se sitten lähti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatus vaikuttaa vielä mahdollisuudelta, mutta laskelmien kulut pelottavat. Jonkin verran pitäisi tehdä hankintoja, että tämä ajatus toteutuisi.

   Poista
 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Intoa ja iloa opiskeluun ja myös jatkosuunnitelmiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Tämän koulutuksen aloittamisen ajatuksena oli työllistyä kaikkien lasten kanssa kotona vietettyjen vuosien jälkeen. Toivon, että tämä haave toteutuu.

   Poista
 4. Kukapa estää tulevaisuudessa vaikka muuttamaan idean todeksi, tsemppiä pänttäämiseen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Haaveita on aina hyvä olla.

   Poista
 5. Hieno kuva!! Ja tsemppiä ahkerointiin, mielenkiintoista!!

  VastaaPoista
 6. Juuri sinun tapaistasi on innistua siitäkin, mikä aluksi tuntuu pakkopullalta :) Toivottavasti ideasta on muhimaan pidemmältä, pidän ehdottomasti sinulle peukkuja!

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista

Mukavaa, että kävit vierailulla ♥