torstai 21. marraskuuta 2013

Kuusi kuvaa kesästä

Nappasin Minnan Mama´s garden blogista mukavan haasteen, jossa mennyttä kesää muistellaan kuudella kuvalla. Kuvia selaillessani huomasin miten vaikeaa on valita vain muutama kuva tuhansien joukosta. Ehkä ihanimmat kaikista tuli otettua kesälomamatkallamme Pärnussa. Pyöräilimme ympäri pientä kaupunkia ja pysähdyimme usein nauttimaan hyvinhoidetuista, runsaslajikkeisista puistoista. Auringon pilkahduksia jokaisessa otoksessa. 


8 kommenttia:

 1. Voi näitä paahteisia kesäpäivän kuvia, tulee hiki ja ikävä niitä katsellessa! Ja ulkona vaan sataa vettä, rännit lotisee:( Jossain päin on sentään tullut jo lumena, vaikka kerkiää siitäkin vielä saada kyllikseen;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläpäin saatiin eilen maistiainen talvesta. Aamulla maa oli valkoinen ja loskaista tietä pitkin sain ajella töihin. Työpaikan ikkunasta ihailin isoja hiutaleita, jotka olivat ehtineet sulaa ennen kuin pääsin kotimatkalle.

   Kesää on aina kiva muistella :)

   Poista
 2. Uskomaton löytö tää sun blogi! Täällä nelikymppinen äitee, myös käsitöistä pitävä ja vieläpä kaima, joka huokailee sun upeiden kuvien äärellä. Puoli vuotta sitten loppui aivan eri alan työt ja nyt pitkän mietinnän jälkeen oon päättänyt lähteä opiskelemaan puutarha-alaa. Rakkaasta harrastuksesta työksi, sun into antaa uskoa siihen, että hyvä tästä tulee :) Ilmeisesti opiskelet Lepaalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kivaa kun kävit vierailulla! Minä opiskelen Ahlman instituutissa, Tampereella. Opiskelun, työn ja kotielämän yhteensovittaminen ei aina suju kitkatta ja teettää paljon työtä, mutta unelmaa kannattaa ehdottomasti tavoitella. Tsemppiä sinulle alanvaihtoon :) Pidän peukkuja, että onnistut unelmien toteutumisessa.

   Poista
 3. Ihania kuvia - valoa ja tarkennuksia... niin ikävä kesää, tänään oli työmatkalla auto katollaan ja itsekin piti körötellä.vuodenajat on kivoja kaikessa muussa paitsi autoilussa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesän lapsena ikävöin minäkin kovati aurinkoa ja lämpöä. Kaikkia muitakin kesän ihanuuksia, mutta sitkeydellä olen päättänyt opetella tykkäämään ihan jokaisesta vuodenajasta. Niistä loska-kurakeleistäkin.

   Poista
 4. Pärnu kuulostaa ja näyttää ihanalta näin kaiken harmaan keskellä :)

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista

Mukavaa, että kävit vierailulla ♥