keskiviikko 27. marraskuuta 2013


 

Puutarhurien työskentelykenttä on laaja. Eri sektorit vaativat erikoisosaamista, joka otettiin esille heti opintojen alussa. Pakollisten perusopintojen aikana ehdimme miettiä suuntautumista. Valinnat tehtiin ensimmäisen lukukauden lopussa. Minä valitsin myymälätyöskentelyä, pihasuunnittelua sekä somistaminen, piirtäminen ja tekstaaminen -osiot. Viimeksimainitusta aloitettiin. Olen ihan intona! Intona on myös ekaluokkalainen, jonka kanssa olen samaan aikaan tehnyt kirjainharjoituksia. Yhtä vaikealta taitaa molemmista tuntua, mutta sitkeästi puurretaan :O)


13 kommenttia:

 1. Kivaa opiskelua, ei tartte päntätä mitään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pänttäystauko osui nyt ihan nappiin!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Aikun noi valintasi kuulostavat kivoilta. Itsekin haluaisin oppia tekstaamaan kauniisti. Aina vääntää tai kääntää johonkin suuntaan - vaan harjoittelua se taitaa edellyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekastaus vaatii kyllä paljon harjoittelua sen olen huomannut. Harakanvarpaita vielä tulee, mutta tämän taidon haluan oppia :O)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Totta Satu ja mukavaa, että meillä on mahdollisuus valita haluammeko painottaa opintomme kukkakauppa vai puutarhakauppa painotteisesti. Minä viihdyn iloisesti pihalla :O)

   Poista
 5. Very nice post!
  Thanks & Welcome for your comment and your next visit to my blogs.
  Have a nice day! Cath.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for stopping by Cath! I´m comig to visit your blog.

   Poista
 6. Voi kuulostaa kivalta! Ja ihanaa, että olet intona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostus asiasta autta kyllä "puurtamaan".

   Poista
 7. Voi, tykkäsin opiskeluaikoina ihan hirveästi kalligrafiharjoituksista! Peruskäsialani on kaikkea muuta kuin kaunista, oli niiiiin tyydyttävää ja palkitsevaa kun oikein keskittyi ja sai kaunista aikaan :)

  Mein lapset ekaluokkalaisina kirjaimia harjoitellessaan ympyröivät rivin kauneimman kirjaimen. Teillä (näköjään) sama homma?!

  VastaaPoista
 8. Kalligrafia vie mennessään. Kirjaimista tulee hyviä kun oikein malttaa keskittyä. Harakanvarpaita raapustelen muuten.

  Minä ympyröin itse kauneimman kirjaimen. Ekaluokkalainen kertoo aina missä kirjaimessa he menevät. Jos vaikka olisi sama kuin minullakin on harjoittelun alla.

  VastaaPoista

Mukavaa, että kävit vierailulla ♥