keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Fiilistelyä


Lapset ovat jo pitkään intoilleet tulevasta juhlasta ja ehtineet tehdä monen monta toivelistaa sekä pipareitakin ollaan paistettu. Olen yrittänyt napata fiiliksestä kiinni mm. kirjaston jouluaiheisilla kirjoilla kuorrutetun pöydän herkkuja kotiin kantamalla, sytyttämällä kynttilöitä sekä valosarjoja vähän joka huoneeseen. Minulla vaan ei ole joulufiilistä.
Työpaikalle tulivat ensimmäiset amaryllikset. Jaloritarinkukka, "amaryllis" Hippeastrum Hortorum -ryhmä on mielestäni joulunajan kaunein kukka. Tämä valkoinen kaunotar on jo ehtinyt venyttää varteensa mittaa, mutta ei haitaa vaikka kukinnot aukeaisivat saman tien. Kukinta-aikaa pidentääkseni laitoin sen keittiön viileimpään kohtaan ja kastelen vain niukasti. Tänään pidän väli-illan opintojutuista ja sukellan uusimman Viherpihan pariin. Joulukukista siinäki. Mistä joulukukasta sinä pidät eniten?
 

8 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kati. Tuskailen täällä pienten ikkunoiden ja illan pimeyden luoman hämärän kanssa. Tunnelma tulee kuin itsestään.

   Poista
 2. Ihanat mys mys mys -tunnelmat!

  Minä tykkään myös amarylliksestä, mutta hyasintit ovat myös ihania. Kaikissa sävyissä! Ja se tuoksu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyasintti on myös mukava joulukukka. Sen tuoksu kuuluu meidänkin jouluun.

   Poista
 3. Ihana! Näissä kuvissa ei ole arkikiireen häivää - mukavia juttuja vaan :) Tänään melkein ostin sittarista amarylliksen, kun oli vain 3e, mutta en sitten kuitenkaan. Näiden kuvien päälle tuntuu, että ehkä olisi pitänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava ottaa taas kuvia pitkästä aikaa. Niihin ei arjen äänet kuulu. Pesukone pörrää ja lapset kinastelevat jne.. tavanomaista iltahälinää taustalla. Jo töissä päätin ottaa vapaaillan keskeneräisistä opintojutuista. Kyllä olikin mukava olla vaan :O) Olipa cittarissa halvat amaryllikset!

   Poista

Mukavaa, että kävit vierailulla ♥