sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Työssäoppimisjakso

Takana on antoisat yhdeksän viikkoa työssäoppimista. Olen päässyt monipuolisesti mukaan kaikkeen mitä puutarhakaupan puutarhurit ja hortonomit tekevät. Alkukankeuden jälkeen on entisestään vahvistunut tunne, että tätä työtä haluan tehdä. Tää on just mun juttu!


Huhtikuussa kylvin siemeniä, ruukutin kesäkukkien taimia ja pääsin mukaan viherkasvien vuosihuoltokeikalle. Opettelin kasvihuoneen ja sisämyymälän päivittäisiä töitä. Pääsin mukaan "rakentamaan" ulkomyymälää.


Toukokuussa jatkuivat ulkomyymälätyöt. Lisäksi pääsin mukaan pop-up - myymälän eri vaiheisiin, pihakonsultaatiokäynnille ja siitä seuranneelle perennapenkin uudistamiskeikalle, ulkoistutusten uudistamiseen sekä valmistujaisviikonlopun hulinoihin floristipisteelle.


Kesäkuun ensimmäisen viikon olen ollut pihamyymälässä. Pääsin myös mukaan viheralueen kohennustyöhön. Vielä olisi yksi viikko työssäoppimista. Eli jos joku teistä lukijoista sattuu piipahtamaan Forssaan, niin tervetuloa moikkaamaan minua Jaakkolan puutarhakeskukseen. Minut tunnistaa ainakin rinnassa keikkuvasta työssäoppija - Minna -lapusta. Ja minut löytää ulkomyymälästä :O)

8 kommenttia:

 1. Hei ihana kuulla että tykkäät!♥ Toivottavasti työkin sit aikanaan löytyy helposti, vai oletko aatellut laittaa jotain omaa pystyyn?

  Ihanaa kesäaikaa kaikenkaikkiaan sinne teille. Itsekin oon ollut tosi vähän koneella, mutta syksyllä sit taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeistään syksyllä nähdään :O)

   Poista
 2. Voi sinua onnellista, kun saat olla kukkien ympäröimänä kaiken aikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen nauttinut tästä ajasta. On ollut mukava seurata miten ensin puhkesi silmut ja sitten lehdet. Kukkaloistokin on ihg.

   Poista
 3. Hieno kuulla, miten olet innostunut työstäsi...onnea oikein osuneelle valinnallesi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intoa piisaa kyllä, mutta tietoa pitäisi hankkia enemmän. Onneksi on kaikki ihanat kirjat ja blogimaailma :O) Tervetuloa mukaan Irmastiina.

   Poista
 4. Ihanan monipuolisia hommia sulla Minna! Alusta loppuun olet seurannut kasvien matkaa :)

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi kyllä hyvä tuuri top -paikan suhteen. Ekat 10 vkoa on nyt takana enkä malta odottaa seuraavia top -jaksoja. Onni on saada olla samassa paikassa!

   Poista

Mukavaa, että kävit vierailulla ♥