tiistai 21. toukokuuta 2013

Potui


16.5 laitettiin varhaisperunat maahan. Timot meni vähän miten sattuu, kun vikkeläkinttuisen sällin kanssa niitä laitettiin. Tänä kesänä päästin hillitä itseni ja yritän olla korjaamatta lasten tekosia. Kasvavat sitten miten kasvavat. Tärkeintä on, että heillä säilyy into ja yhdessätekemisen meininki. Eilen aamulla kurkkasin kaksinkertaisen harson alle ja löysin muhevat alut :O) Illalla multasin perunat. 


Bloggaaminen ja teidän blogien lukeminen on nyt jäänyt multa kokonaan. Iltaisin en malta olla sisällä, kun pihalla on niin paljon kaikkea kivaa tekemistä. Kuvia olen kuitenkin tänne lataillut silloin tällöin. Ehkäpä sopiva aika löytyy nyt, kun sain ulkoistettua ruohonleikkuun samalle vikkeläkinttuiselle sankarille, joka on toiminut apurinani ryytimaalla. Hän kerää kotitöillä omaa rahaa uusien frisbeekiekkojen hankkimiseksi ♥

10 kommenttia:

 1. Meilläkin käytetään lapsityövoimaa. Poika leikkasi sunnuntaina nurmikon, mutta minun kyllä piti leikata sitä vielä toinen mokoma. Oli vedellyt vähän sieltä ja täältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen saanut vasta nyt apureita. Saa nähdä kestääkö into koko kesän ; 0)

   Poista
 2. Meillä lapsityövoima kylvöi eilen kukkiensiemeniä vähän sinne sun tänne. :D Mä niin odotan aikaa, kun nuo molemmat nuppuset ovat niin isoja, että voivat jäädä illalla yläkertaan unille ja minä pääsen vaikka illallakin pihatöihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siemeniä on meilläkin viskottu. Saa nähdä missä itävät :0)

   Poista
 3. Jäin kiinni pottukuvan valoon, mahtava! Meillä sahra odottaa pellon laidalla potunlaittajia vielä, toivottavasti ei kauaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Apureiden kanssa homma käy vikkelään. :0)

   Poista
 4. Näyttääpä hyvälle jo perunan kasvu! Me ei olla koskaan kasvatettu perunaa itse. Melkein tekis mieli kokeilla näiden kuvien jälkeen! Ja tuo laatikkopuutarha vaan on kaunis näky :)

  VastaaPoista
 5. ♥ Vau, mahtavaa! Pian saatte uutta perunaa.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kasvun ihmettä! Ja hienoa että äiti on saanut apulaisia :)

  VastaaPoista

Mukavaa, että kävit vierailulla ♥