lauantai 26. tammikuuta 2013

Kohti unelmaa.

Viikko hurahti koulujuttujen parissa. Kävin kuvaamassa lisää viherkasveja. Nyt löytyy paras valikoima. Sadasta kasvista olis 69 koossa. Jotta työstä saisin kaikkein eniten hyötyä, olen yrittänyt valita minulle vieraita kasveja. Meiltä löytyy vain anopinkieli, palmuvehka sekä pelakuita, joten opittavaa riittää kyllä.
   
Ja siihen opinnäyteportfolioon. Sitäkin olen jo alkanut suunnitella. Tontin "pohjapiirros" kaipaa muokkailua. Isot linjat alkavat hahmottua ja paperit ovat täynnä koukeroita. Kiitos ideoista Satu!
Englannintunnilla saatiin tehtäväksi suomentaa jokin artikkeli (tällä näytetään osaamisemme). Valitsin keittiöpuutarhaa käsittelevän jutun. Haaveilen sellaisesta omalle pihallekin ja ajattelin tästäkin olevan hyötyä lopputyössä.

Kuvat on otettu muistilapuiksi The English Garden lehdistä. Unelmissa runsaskukkainen Cottage Garden tyylinen puutarha, jossa rauhoittavana elementtinä toimii japanilaisvaikutteiset kivipolut ja vesiaiheet. Matka kohti unelmapuutarhaa on alkanut :O)  

4 kommenttia:

 1. Minäkin sain kasviota jonkin verran koottua, mutten ole vielä laskeskellut kasveja. Tulee sen verran kun tulee, ja loput sitten sitä mukaa kun lisää löytyy. Sulla menee tosi hyvässä vaiheessa jo!

  Katsotaan, miten samanlaisia suunnitelmia meille mahtaa loppujen lopuksi tulla. Mielenkiintoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on kasvio nyt siinä vaiheessa, että loput kuvaan matkan varrella. Kohta alkaa taas floristiikka ja yritän ottaa loput kuvat leikkokukista, kun ne on mulle vieraampia. Googlettamalla kyllä hiukan vilkuilin, miltä osa kasveista näyttää.

   Suunnitelmia odotan minäkin innolla. Tykätään niin paljon samoista kasveista, että on mielenkiintoista nähdä miten eritavalla niitä sekoittelemme.

   Poista
 2. Nyt heräsi uteliaisuus! Mikä sinusta tulee opintojen päätyttyä? Ihania kuvia tuossa lehdessä. Olen ihan heikkona englantilaisiin cottage-puutarhoihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen puutarhuriksi. Toi lehti oli oikea herkku. Onneksi kamera kulkee aina kassissa niin voi näppärästi kopioida parhaat ideat talteen. Lehti oli vanha ja enkunopen oma. Haaveilen löytäväni näitä itsellenikin, kun ehdin etsiä.

   Poista

Mukavaa, että kävit vierailulla ♥